48k van het Hertog Limburg Pad

Tsjakka, vandaag op 6 maart 2016 weer een “ultraloopje” kunnen toevoegen aan mijn loop-cv. Weliswaar onbedoeld maar daarom niet minder leuk.

Bedoeld was om samen met Willem Mücher, Carel Kammerer, Charlotte en Frank een deel van het Helipad te lopen. Geplande afstand 40k. Van Laurensberg-Vaals-Eupen naar Limbourg.

Het werden er echter 48k met 1117 hm. De weersomstandigheden waren uitzonderlijk te noemen. Sneeuw, hagel, regen, zo nu en dan een waterig zonnetje, veel pratsch en modder, ondergelopen weilanden, doorsteek door een “halve gierput”, GPS die herhaaldelijke keren uitviel, kortom genoeg stof om de verhalen voor het nageslacht hierover legaal wat aan te kunnen dikken…

Zelf, ondanks de ontberingen, boven verwachting heerlijk ontspannen kunnen lopen. Fysiek geen probleem ondervonden, mentaal mooie leermomenten kunnen opdoen!

Willem Mücher, bedankt voor dit initiatief! 😉 😉 😉

Ongelukkigerwijs is mijn fototoestel onderweg tegen de vlakte gegaan en zijn onderstaande foto’s het magere resultaat van een voor mij bijzondere trail.

Frans Verhoeve Geschreven door:

2 Comments

 1. Charlotte Janssen
  9 maart 2016

  Hallo Frans,
  Leuk dat je dit ‘logboek’ bijhoudt. Dat is nóg een keer genieten! Ik heb enorm genoten van het avontuur. Tot gauw. Groetjes van Charlotte.

 2. 9 maart 2016

  Hoi Charlotte

  Bedankt voor je berichtje. Hoop dat het met je blessure inmiddels wat beter gaat. Vond het echt jammer dat je dit nu tijdens deze trail moest overkomen. En natuurlijk vind ik het nog “jammerder” dat je er bij de 65k niet bij kunt zijn. Ik hoop voor jou op een snel herstel en wellicht dat we ons elkaar nog eens ergens op een trail gaan treffen.

  Groetjes
  Frans

Reacties Gesloten