Rondje Voerstreek 16 oktober 2016

Wat een heerlijk rondje Voerstreek was dat.

Vanochtend wekkertje gezet om 6:00u om uiteindelijk om 7:25u loopmaatje Ruud te kunnen begroeten op de afgesproken startplek bij Taverne Smidse. Dorpsstraat 29, Mheer.

Klokslag 7:30 begonnen we aan de voorgenomen route die we beiden nog nooit hadden gelopen. Dat is wat ik het liefste doe. Mooi gebied uitkiezen waar je graag zou willen lopen, kijken of daar GPX beschikbaar voor is en dan “gaan-met-die-banaan”. Is die gpx niet beschikbaar, dan zelf iets in elkaar fröbelen.

Zo’n vroege ochtend heeft als voordeel dat je, als die er al is, de zon ziet opkomen. Ook vandaag was dat weer een schitterend gezicht. De stilte, op een 2-tal hijgende lopertjes na 😉 😉 , in dit gebied maakte het beeld fantastisch compleet. Het weer was echt super.

Ik zal niet te veel ingaan op dit fantastisch loop- en wandelgebied maar voor een ochtendje trailen is dit echt het gebied waar je aan je trekken kunt komen. De fotos spreken voor zich denk ik. Zo ook vandaag. Omdat deze afstand voor Ruud z’n 1e >30k was afgesproken dat we het rustig aan zouden doen. Prima dus, dat kwam mij goed uit want ik ben ook niet zo’n snelheidsduivel.

Het resultaat was dat we uitkwamen op een kleine 33k met zon 930D+. Niet slecht voor een 1e 30e Ruud. Man je hebt echt goed gelopen. Je ging zelf terug in snelheid wanneer het wat hard ging en je kwam zelf weer bij wanneer het wat beter ging. Super man. Dat gaan we zeker vaker doen. Wordt vervolgd!

Kijk hier voor een impressie van deze trail:

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Frans Verhoeve Geschreven door: