Start-To-Trail-Again…

De titel, “Start-To-Trail-Again…” spreekt voor zich denk ik. Na een “turbulente” onderbreking is er weer zicht op een terugkeer van mijn passie voor het trailen. Stapje voor stapje met nog meer dan anders de focus op genieten.

Ik zal eerst, voordat Start-To-Trail-Again running is, nog even een herstel programma moeten afwerken. Dat zal niet eenvoudig zijn. De valkuil zit in het in toom houden van mijn ongeduld.

Ondertussen ben ik al gestart met het afwisselend wandelen en lopen. Dat gaat steeds beter maar zal mij goed moeten houden aan de voorgeschreven omvang. De grens is al snel bereikt en dat laat mijn lichaam mij heel duidelijk merken.

Herstelprogramma

Op dit moment ben ik zo’n 6 weken bezig met het herstelprogramma. Weliswaar met hier en daar een terugval maar dat mag de “pret” niet drukken. Het herstelprogramma loopt zoals het er nu naar uitziet tot en met eind oktober ’18 met een mogelijk vervolg. En dat is natuurlijk weer afhankelijk hoe het herstel vordert.

De verwachting is dat ik rond november ’18 weer eens een klein lokaal trailtje kan/ mag gaan doen. Of-te-wel “Start-To-Trail-Again…”. Beperkte afstand natuurlijk maar toch…

Frans Verhoeve Geschreven door: